Fatini Design - Kurseni kohën tuaj

 

Mobileria “Fatini Design”, është themeluar në vitin 2003 dhe operon në fushën e mobilerisë dhe hidrosanitareve, arredim total me çelsa në dorë. Fillimisht aktivitetin e saj e nisi me një dyqan të vetëm, por falë një pune të madhe e plot përkushtim ky aktivitet vjen gjithmonë në rritje e sipër. Në këto 15 vjet shoqëria ka qenë e suksesshme, me një shërbim cilësor e korrekt, ka krijuar emër dhe dinjitet në treg. Fatini Design zhvillon biznesin e saj në Tiranë në fushën e tregëtimit të saj me shumicë dhe pakicë. Një ndër përparësitë kryesore të biznesit është korrektësia dhe shërbimi ndaj klientit, duke ju ofruar atyre një produkt dhe shërbim cilësor duke plotësuar nevojat dhe dëshirat e tyre si dhe duke qenë konkurrentë të tregut në këtë fushë.

 

Kuzhina

Dhoma Gjumi

Soxhorno

 

Kredenca

Dhoma për Fëmijë

Mobilje Tualeti


Shumëllojshmëria dhe larmishmëria e produkteve tona bën që ju te gjeni lehtë atë që kërkoni. Cilësia dhe kualiteti ynë është i garantuar, kjo falë përkushtimit dhe teknlologjisë së lartë që ne zotërojmë. Gjithçka në kohë rekord dhe sa më pranë jush.


 

Cilësia na vecon!

 

 

 

 

 

MOBILJE TUALETI

Design Klasik
Detaje të punuara me dorë

Projektojmë dhe realizojmë ne baze te dimensionimit te tualetit tuaj duke pershtatur ne perfeksion mobilimin me hapsiren me nje stil unik dhe të personalizuar.

 

 

Hidrosanitare

Cilesi e garantuar! Marka te njohura italiane!

Aksesorë dhe Pajisje Hidrosanitare

Shumllojshmëri zgjedhje.

 

Dëshironi të shikoni nga afër punët tona?

JU FTOJMË TË TAKOHEMI!

Fatini Design

Ne reazliojmë te gjithe gamen e produketeve brenda deshirave te klienteles, duke qene gjithmone lider ne zgjedhjen dhe perdorimin e lendeve te para me cilesi te larte.

Projektojmë dhe realizojmë ne baze te dimensionimit te ambjenteve tuaja duke pershtatur ne perfeksion mobilimin me hapsiren tuaj me nje stil unik per çdo tip ambjenti. Lexo më shumë...

Na Kontaktoni

 

Na Shkruani

Na Ndiqni!