Contact

You are here

Na Shkruani

Përdorni formën e mëposhtme për të na dërguar një mesazh dhe shumë shpejtë stafi ynë do të lidhet me ju!

Ekspozita.

 Casa Italia
Autostrada Tiranë-Durrës, Km 0

Magazina

 Autostrada Tiranë-Durrës Km 13
Mbrapa City Park.

Tiranë, Albania.

 Cel: +355 67 20 56 199
+355 67 20 56 197
 Email: info@fatini-design.com.al

Social.

Fatini Design

Ne reazliojmë te gjithe gamen e produketeve brenda deshirave te klienteles, duke qene gjithmone lider ne zgjedhjen dhe perdorimin e lendeve te para me cilesi te larte.

Projektojmë dhe realizojmë ne baze te dimensionimit te ambjenteve tuaja duke pershtatur ne perfeksion mobilimin me hapsiren tuaj me nje stil unik per çdo tip ambjenti. Lexo më shumë...

Na Kontaktoni

 

Na Shkruani

Na Ndiqni!