Rreth Nesh

You are here

Qe nga lindja e saj e deri me sot FATINI DESIGN ka projektuar dhe realizuar arredimin e banesave tuaja, duke synuar zgjedhjen e dizajnit, materialeve dhe teknologjive me tendenca dhe stile avangarde. Ne reazliojmë te gjithe gamen e produketeve brenda deshirave te klienteles, duke qene gjithmone lider ne zgjedhjen dhe perdorimin e lendeve te para me cilesi te larte. Projektojmë dhe realizojmë ne baze te dimensionimit te ambjenteve tuaja duke pershtatur ne perfeksion mobilimin me hapsiren tuaj me nje stil unik per çdo tip ambjenti.

Produktet e tona mbajne certifikimin ISO 9001, me garanci 5-vjet.

DHOMA GJUMI PER FEMIJE DHE TE RRITUR

Dhoma gjumi pe rte rritur dhe dhoma gjumi per femijen tuaj. Krevate marinari dhe krevate dopio. Cdo gje perfekre dhe cilesi e garantuar.

KUZHINA MODERNE

Kuzhina moderne te arreduara me shume shije. Cilesia e pare dhe jetgjatesi. Nxitoni sa me pare ti keni ne shtepine tuaj.

Mobilje Tualeti

Tualeti juaj do te duket me bukur se kurre me arredimet tona dhe mobiljet qe ne ofrojme per ju. Jepini ambjentit tuaj stilin qe deshironi.

 

Fatini Design

Ne reazliojmë te gjithe gamen e produketeve brenda deshirave te klienteles, duke qene gjithmone lider ne zgjedhjen dhe perdorimin e lendeve te para me cilesi te larte.

Projektojmë dhe realizojmë ne baze te dimensionimit te ambjenteve tuaja duke pershtatur ne perfeksion mobilimin me hapsiren tuaj me nje stil unik per çdo tip ambjenti. Lexo më shumë...

Na Kontaktoni

 

Na Shkruani

Na Ndiqni!