Mobilje Banjo

You are here

Arredoni tualetin tuaj me mobilje të veçanta, plot stil dhe finesë. Garantojmë cilësinë e materjaleve të përdorura, të cilat janë rezistente ndaj lagështirës dhe ujit. Fatini Design ju ofron linjën e mobiljeve që disponon në ekspozitë dhe katalog si dhe mundëson konceptim të personalizuar për modelin që ju dëshironi të realizoni!

Fatini Design

Ne reazliojmë te gjithe gamen e produketeve brenda deshirave te klienteles, duke qene gjithmone lider ne zgjedhjen dhe perdorimin e lendeve te para me cilesi te larte.

Projektojmë dhe realizojmë ne baze te dimensionimit te ambjenteve tuaja duke pershtatur ne perfeksion mobilimin me hapsiren tuaj me nje stil unik per çdo tip ambjenti. Lexo më shumë...

Na Kontaktoni

 

Na Shkruani

Na Ndiqni!